Pentagon PERSEUS polár dzseki - Ral-7013

Pentagon PERSEUS polár dzseki - Olivazöld
Gyártó
Pentagon
Cikkszám
K08025-06
Színek
Méretek
38 000 Ft
Részletek

Egy Tactical orientációval ellátott multifunkcionális fleece kabát, a Double Backed Super Fine Fleece anyagból készült, amely nagy melegséget és jó légzést biztosít. Nagyon illeszkedik a testhez, két nagy, kézzel zsebbel
Pecsét cipzárral. A funkcionális mellkasi zseb is megtalálható, ahol elhelyezheti személyes azonosítóját vagy MP3-lejátszóját. A bal karra egy puha tépőzárat is elhelyeztünk, hogy felvehessük az Insignia-t.
Ez a kisbetű használható kis eszközök vagy egyéb személyes tárgyak elrejtésére. Emellett helyreállított kényszerfoltokat helyeztünk el, hogy jobban védjük a könyökét. Ugyanakkor úgy terveztük meg a külső zsebeket, hogy létrehozzuk a 3-alternatív zsebek a kabát belső oldalán. Tehát van két oldalsó belső zsebünk és még egy a mellkason. Ezt a kabátot az YKK® fő kétutas cipzárral látja el PENTAGON® cipzárral. A Gasseted Underarmot használtuk, hogy jobban illeszkedjenek, és persze mindkét oldalán szellőzőzárókat helyezünk. A csuklópántok mindkét kezében teljesen állíthatóak a legjobb felszerelés elérése érdekében. A kabát egyik másik jellemzője a tartós Softshell olyan foltokat, amelyeket a vállak és a nyak területére helyeztünk el annak érdekében, hogy ezen a területen járjunk, ha a ruházatát viseli. A nyakvédőt úgy tervezték, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa a nyak körül és melegítse be a lacsony hőmérséklet és erős szél.

    
100% poliészter gyapjú 300Gsm.
    
Dupla hátsó szuper finom gyapjú
    
Tartós soft-shell foltok
    
YKK® fő kétutas cipzár
    
Kényszerített fegyver
    
Szellőző cipzár
    
Funkcionális mellkasi zseb

 

 

 

Adatok
Cikkszám
K08025-06E
Hasonló termékek