HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX Mid Black

HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX Mid Black
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX Mid Black
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX Mid Black
HAIX Black Eagle Tactical 2.0 GTX Mid Black
Gyártó
HAIX
Cikkszám
340002
Szállítási költség
INGYENES
Méretek
65 100 Ft
Részletek

 

 

Időjárásálló bőr
Légáteresztő a GORE-TEX®-nek köszönhetően
Csúszásmentes talp
Hő és hideg szigetelés
Ellenáll az olajnak és a benzinnek


Ez egy kényelmes bőrbakancs, amely egész évben hordható.
A használt fekete anyag tükrözi a nap sugarait, hogy hűtési hatást fejtsen ki. Ez azt jelenti, hogy kevesebb hőt szállít a lábba.
Egy speciális gyorsmenet rendszer a cipőt a lábhoz igazítja, hogy tökéletes egyéni illeszkedést biztosítson, ami egész napig tart.
Maguk a fűzők egy másik zsebben vannak elrejtve.
A Black Eagle Tactical 2.0 fekete színben kapható.Teljesen antisztatikus, és fémmentes mivel a gyártási folyamatban nincs fém.


Bélés, betétek, sarokrész

A háromrétegű GORE-TEX® membrán megakadályozza a nedvesség behatolását a cipőbe. Ez egy rendkívül lélegző anyag, amely megbízhatóan szabályozza a belső nedvességet.
A bélés anyaga különösen kopásálló. Az egész év során optimális klimatikus kényelmet nyújt. Nyáron hűti a lábát és télen melegíti őket.
A cipő gyorsan száradó belső talpbélése felszívja az izzadságot és antibakteriális hatást fejt ki. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen szagok nem keletkezhetnek.
Egy speciális sarokcsésze további támogatást és stabilizációt biztosít annak biztosítására, hogy a boka stabilan álljon.


Talp

A talp vastag robusztus gumikeverékből készül, és kiváló csúszási ellenállást biztosít. Ez szilárd tapadást biztosít, még akkor is, ha durva terepen halad át.
A gumi talpnak köszönhetően hosszú a termék élettartama.Kitünő a hő és a hideg elleni hőszigetelése egyaránt. Ezenkívül ellenáll a veszélyes folyadékoknak, mint az olaj és a benzin.
A talp nem hagy fekete foltokat olyan felületeken, mint a világos padlóburkolat.

Adatok
Cikkszám
340002
Hasonló termékek
95 600 Ft
-24%
-21%
-25%
63 100 Ft
47 400 Ft
93 600 Ft