HAIX Airpower XR22

HAIX Airpower XR22
Gyártó
HAIX
Cikkszám
607633
Szállítási költség
INGYENES
Méretek
63 100 Ft
Részletek

 

 

 

Felső rész anyaga:
Vízálló bőr, hidrofóbizált, lélegző (5,0 mg / cm2 / h), 2,0-2,2 mm vastag

Belső bélés
GORE-TEX® Performance; 4 rétegű GORE-TEX® laminát, vízálló és lélegző. Kopásálló bélés anyaga. Optimális klíma kényelem minden évszakra, még szélsőséges körülmények között is. Vegyszerek elleni hatékonyabb védelem.

Polár talpbetét
Nedvességet abszorbeáló gyapjú talpbetét.

Extra láb kényelemért, ütéselnyelő, nedvességet átvevõ, antibakteriális. Külön sarokcsésze biztosítja az optimális párnázást és a lábtartást. "AIRFLOW" csatornák.

Rugalmas, könnyű és védő fémcsap.

Anatómiailag kialakított és ultrakönnyű orrvédő felső szálerősítésű műanyagból készült, a legmagasabb biztonsági követelmények mellett.

Talp:
Csúszásgátló gumi / PU talp / off-road profil, kopásálló, ideális hideg időjárási körülmények között. A könnyű PU-párnázott ék  optimális kopási kényelmet biztosít. Kiváló hőszigetelő. A külső talp hőálló,ellenáll az olajnak és a benzinnek.

HAIX® éghajlati rendszer
A HAIX® Climate rendszer a szivattyúmozgást használja, amely minden lépésben lehetővé teszi a légáramlást - a meleg levegő felszabadul és friss levegő jut be a  tetején lévő szellőzőnyílásokon keresztül.

HAIX® Vario Wide Fit rendszer
A cipő szélességét 3 különböző talpbetét segítségével állíthatja be. A cipő piros talpbetét (közepes). Sárga talpbetét (széles) és kék talpbetét (keskeny) külön rendelhető.

A Sun Reflect
Csökkenti a felső bőr fűtési hatását közvetlen napfény hatására. A napfény visszaverődik a bőrön,  a bőr és a lábak nem melegszenek át.

Más funkciók
Kiváló minőségű súrlódásgátló elemek, megerősített anyag a lábujjaknál.

 

 

Adatok
Cikkszám
607633
Hasonló termékek
93 600 Ft
95 600 Ft
-21%
-24%